skip to Main Content
Dykföretaget med koll på läget

UW-Tech arbetar över hela världen med att lösa problem under vattenytan. Med kompetent personal, säker utrustning och ett hållbart arbetssätt tar vi oss an nya utmaningar och fortsätter lära oss nytt. För vi vill utföra riktigt bra jobb – och ha roligt under tiden.

Janne Ås Och Jonas Bosell
Janne Ås och Jonas Bosell
Vi tar ansvar hela vägen

När det gäller arbeten under vattenytan är säkerheten det allra viktigaste. Därför tummar vi aldrig på utrustningen eller kompetensen hos vår personal. Vi är alla professionella dykare med B-certifikat och en rad andra kompetenser, med lång erfarenhet.

Inför ett uppdrag bedömer vi alla riskerna som finns, och anpassar utrustning och arbetssätt utifrån det. Under uppdraget arbetar vi lugnt och metodiskt, och vi uppdaterar kontinuerligt riskhanteringen.

Vi jobbar på ett hållbart sätt

UW-Tech är ett dykföretag som bryr sig om miljön, och vi utvecklar ständigt våra arbetssätt för att minska på vår miljö- och klimatbelastning. Vi transporterar vår personal och vår utrustning så långt det är möjligt med eldrivna fordon, och vi väljer miljövänliga produkter när vi arbetar under vatten.

Vi fokuserar även på den sociala hållbarheten och utför volontärarbete, för att vi vill ge tillbaka till samhället. Senast hjälpte vi Mchukwi Hospital i Tanzania med renovation av deras tandklinik.

Ett växande företag

UW-Tech grundades 2017 av Jonas Bosell och Janne Ås. Vi arbetade som dykare och arbetsledare på ett stort dykföretag, och såg det växande behovet av undervattensinspektion med robotar. Därför startade vi vårt eget bolag, med mer än bara dykarbeten. Sedan dess har UW-Tech växt och utvecklats i hög hastighet. Vi har blivit fler och vi har utökat vårt utbud.

Idag har vi ett av Sveriges bredaste utbud på arbeten under vatten – även om vi fortfarande är det mindre, personliga företaget. Under åren har vi utfört över 400 uppdrag, och vi är stolta över våra goda referenser och nöjda beställare.

Så är det att jobba hos oss

Hos oss får man använda sina olika kompetenser och ständigt lära sig nytt. Nya utmaningar, problemlösning och flexibilitet är vardag för oss. Vi månar om att alla våra medarbetare trivs på jobbet, har roligt och får utlopp för sitt eget driv. Om du känner dig nyfiken på att jobba hos oss – hör gärna av dig!

Kontakta oss

kontakt@uw-tech.se
+46 73 810 90 86 (Jonas)
+46 70 394 57 67 (Janne)

Underwater Technology Sweden AB
Västermalmsvägen 3
791 77 Falun
Sverige

Back To Top
Sök